♥ هر هنری بخوای اینجا هست♥ تنها ترین تن هاخداست که هیچ تنهایی را تنها نمی گذارد. درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ نويسندگان چهار شنبه 6 اسفند 1393برچسب:, :: 10:58 :: نويسنده : *mn*
مواد لازم ![]() 1. بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید
2. سه بار الک کنید، یا اینکه ویسک کنید، به این معنی که مخلوط آرد و بکینگ پودر رو با همزن دستی یک دقیقه هم بزنید تا حسابی هوا داخلش بره 3. یک قاشق آرد روی کشمش و گردوی خرد شده بریزید و هم بزنید تا آرد بشن،بعد آرد اضافی رو جدا کنید. اینکار رو میکنیم تا داخل کیک ته نشین نشن، مقداری از کشمش رو با آرد مخلوط نکنید و برای روی کیک کنار بگذارید 4. قالب رو چرب کنید و آردپاشی کنید، من چون اولین باری بود که از قالب با جنس لعابی استفاده میکردم کل قالب رو کاغذ روغنی انداختم و چرب کردم. 1. تخم مرغ رو داخل کاسه بشکنید، بعد شکر رو بریزید
2.پوست پرتقال یا لیموی رنده شده رو بریزید، پنج دقیقه با همزن میزنیم تا حسابی کف کنه 3. روغن رو میریزیم (من کمی کمتر از نصف لیوان روغن استفاده کردم، چون میخواستم مامان هم بخوره برای همین سعی کردم با کمترین مقدار روغن درست کنم) سی ثانیه هم میزنیم 4. شیر رو اضافه کنید، باید انقدی گرم باشه که انگشت رو بسوزونه، حدود 70 درجه، فوری هم بزنید تا تخم مرغ نبره، شیر گرم باعث میشه شکر حل بشه و پف کیک رو بیشتر میکنه. ![]() 1. آرد رو در سه مرحله داخل کیک الک کنید و هر با به مدت ده ثانیه در حدی که فقط مخلوط بشه با دور کند همزن بزنید.
2. کشمش و گردو رو اضافه کنید و یک دور با همزن بزنید تا مخلوط بشه. 3. مایه رو داخل قالب بریزید چند بار روی میز بکوبید تا حباب های داخلش خارج بشه. روش مقداری گردو خرد شده بپاشید. داخل فر در طبقه وسط به مدت سی دقیقه قرار بدید تا بپزه، وقتی کیک آماده ست که اگه خلال دندان رو داخلش فرو کنیم تمیز در بیاد. اگه مقدار مواد رو زیادتر کنید مسلما زمان پختش بیشتر خواهد بود حدود 45 دقیقه برای دو برابر مواد فوق نظرات شما عزیزان: پيوندها
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ♥ هر هنری بخوای اینجا هست♥ و آدرس mnsh67.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
|